Soita

Ota yhteyttä

Kotisivut nopeasti ja edullisesti

Kotisivut ovat erittäin tärkeässä roolissa yrityksen markkinoinnissa ja kontaktien luomisessa. Internetin välityksellä uusien kontaktien luominen on helppoa ja vaivatonta. Kuluttajat etsivät paljon tietoja yrityksien palveluista ja tuotteista ennen kontaktien tekemistä. Tässä kohtaa yrityksen kotisivut ovat avainasemassa!

 

Internetin käyttö mobiililaitteilla yleistyy kovaa vauhtia. Näin ollen myös kotisivujen tulisi olla helposti luettavissa ja selattavissa mobiililaitteilla. Suunnittelemme ja toteutamme responsiiviset kotisivut asiakkaan esittämien toiveiden pohjalta. Responsiivisten kotisivujen visuaalinen ilme mukautuu käyttäjän päätelaitteen resoluution mukaan ja näin ollen kotisivut ovat helposti selattavissa myös älypuhelimilla ja tableteilla. Rakennamme kotisivut oman julkaisujärjestelmämme pohjalle, jonka avulla kotisivujen ylläpitäminen on helppoa ja vaivatonta.

 

Olemme vuosien aikana toteuttaneet paljon erilaisia www-projekteja eri kokoisille yrityksille. Asiakaskuntamme on laaja ja se koostuu monien eri toimialojen yrityksistä. Olemme myös toteuttaneet muutamia projekteja ulkomaille. Liity sinäkin mukaan tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

 

Ota yhteyttä ja rakennetaan yrityksellenne kotisivu-palvelu joka toimii kaikilla laitteilla!

Jätä meille yhteydenottopyyntö täyttämällä lomake.

 

>> Tutustu työnäytteisiimme

Tarvitseko apua kotisivujen ylläpidossa?

Rakennamme kaikki verkkopalvelut oman julkaisujärjestelmän pohjalle, jonka avulla palvelujen päivittäminen on helppoa ja nopeaa. Mutta kaikilla yrityksillä ja yrittäjällä ei ole välttämättä tarpeeksi aikaa tai halua ylläpitää verkkopalveluja. Näissä tapauksissa JPmedia voi hoitaa verkkopalveluiden päivitystyöt asiakkaan puolesta.

 

Voimme hoitaa verkkopalvelujen sisältöön liittyvät päivitykset kuten esim. ajankohtaisten tiedotteiden, tapahtumien sekä tarjousten lisäykset. Tarvittaessa voimme myös muokata muita mainosmateriaaleja (kuvia, esitteitä yms.) nettisivuille sopivaan formaattiin.

 

Ylläpitopalvelu hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti.

Copyright JPmedia   •    Sopimusehdot    •   Käyttöehdot  •   Tietojasuojaseloste

Evästeet